صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

تایید بازداشت در شورای شهر تهران

محمد سالاری درباره جزئیات دستگیری یکی از کارشناسان شورای شهر تهران گفت: این فرد دانشجوی معماری بوده و حدود دو سال پیش فعالیت خود را با کمیسیون شهرسازی و معماری به صورت ساعتی آغاز کرد که البته تجربیات زیادی نیز در این حوزه نداشته است. بنابر اطلاعاتی که در اختیار ما قرار گرفته است حدود دو هفته پیش این فرد بازداشت شده که تا این لحظه البته اطلاعی از اتهامات وی به ما گزارش نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۷۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس کمسیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران درباره بازداشت کارشناس این کمیسیون توضیحاتی را مطرح کرد.

 

 محمد سالاری درباره جزئیات دستگیری یکی از کارشناسان شورای شهر تهران اظهار کرد: این فرد در کمیسیون شهرسازی و معماری به عنوان کارشناس و به صورت ساعتی فعالیت داشته است.

 

وی تصریح کرد: این فرد دانشجوی معماری بوده و حدود دو سال پیش فعالیت خود را با کمیسیون شهرسازی و معماری به صورت ساعتی آغاز کرد که البته تجربیات زیادی نیز در این حوزه نداشته است.

 

رئیس کمسیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: بنابر اطلاعاتی که در اختیار ما قرار گرفته است حدود دو هفته پیش این فرد بازداشت شده که تا این لحظه البته اطلاعی از اتهامات وی به ما گزارش نشده است.

 

وی در پاسخ به این پرسش که آیا فرد بازداشت شده در زمان آغاز فعالیتش در کمیسیون شهرسازی و معماری توسط فرد خاصی معرفی شده است یا خیر گفت: هیچ کس وی را معرفی نکرده است و وی طبق روال با کمیسیون شهرسازی و معماری فعالیت داشته است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار